Personuppgiftshantering för Hemservice.nu webbplats Allmänt Hemservice.nu samlar in och analyserar uppgifter om användning, nättrafik (med nättrafik avses den data som hänför sig till besökare på webbplatsen) och användning, såsom besökta sidor, på Hemservice.nu webbplats med hjälp av Google Analytics. Google är en av marknadens ledande leverantörer av webbstatistik. Google iakttar integritetsskyddet genom att följa de standardavtalsklausuler som EU-kommissionen har tagit fram. Uppgifterna används inte för att identifiera enskilda besökare. Cookies Vi använder cookies och dessa uppgifter samlas in:

 

  • IP-adress · Webbläsare (Chrome, Internet Explorer, Firefox etc.)
  • Operativsystem (Windows etc.) · Hur du kom till vår hemsida, t.ex. via länkar eller via Google
  • Besökta sidor Ändamål För att följa upp användningen av vår hemsida lagrar Hemservice.nu webbstatistiken för att kunna:
  • säkra den tekniska funktionaliteten och användningen av nätet
  • utveckla webbplatsen för att förbättra upplevelsen av hemsidan
  • förbättra våra elektroniska tjänster
  • stödja marknadsföringen av våra produkter och tjänster på hemsidan Information om behandling av personuppgift er vid förfrågningar Om du lämnar dina personuppgifter via en intresseanmälan på hemsidan lagrar vi dessa och använder för att kontakta dig för att förbereda hembesök och/eller administration av produkter och tjänster som du önskar beställa.

 

Om du inte är intresserad av att köpa våra tjänster raderas dina personuppgifter. Blir du kund hos Hemservice.nu får du en informationspolicy som beskriver hur dina uppgifter behandlas. Insamlad information Hemservice.nu tillåter inte under några som helst omständigheter att underleverantör använder uppgifterna i andra syften än de som Hemservice.nu definierat. Personuppgiftsansvarig Hemservice.nu AB är personuppgiftsansvarig. Om du vill få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas av Hemservice.nu AB, om du vill rätta eller radera personuppgifter, kan du begära det skriftligt på nedanstående adress. Classic service Sverige AB Org.nr: 556799-3562, Utdelningsadress, BOX 3585, 102 49 Stockholm